сряда, 12 март 2014 г.
Пиле с картофи
Продукти:
3 бутчета
8 средни картофа
1/2 ч.ч бира
1/2 ч.ч вода
масло
сол, черен пипер, червен пипер
Приготвяне:
Обелвате и нарязвате картофите, поставяте ги в подходяща тава и ги овкусявате със сол и черен пипер. Отделно овкусявате бутчетата със сол, черен пипер и червен пипер. Поставяте бутчетата върху картофите. Отгоре слагате няколко парченца масло и изсипвате бирата и водата. Покривате с алуминиево фолио и печете 1 час на 200 градуса, след това махате фолиото и печете докато бутчетата станат златисти.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар