понеделник, 9 декември 2013 г.
Брускети с доматена салца
Продукти:
4 малки франзели
3 домата
1 глава лук
2-3 скилидки чесън
пресен копър/ босилек
зехтин
сол
Приготвяне:
Франзелите се нарязват на кръгчета и се поставят в тава върху кухненска хартия. Смесваме ситно нарязан копър или босилек със скълцания чесън, сол и 1/2 ч.ч зехтин. С така приготвената смес намазваме кръгчетата франзели и от двете страни. Слагаме във фурната на 220 градуса за 5-10 минути.
Обелваме доматите и премахваме меката част, за да не стане много течна салцата. Нараязваме доматите на малки кубчета, нарязваме лука, прибавяме и кубчета сирене. Всичко объркваме в купа.
Хапваме готовите брускети с вкусна салца.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар